sl
en
NAPREDNE TEHNOLOŠKE REŠITVE V KOMUNALNI INFRASTRUKTURI IN ENERGETIKI
 

Mednarodna konferenca - SHUKALB and SHUKOS, Priština, Kosovo

29.10.2013
Podjetji Kolektor Sinabit in Kolektor Synatec skupaj z nemškim podjetjem KSB v začetku novembra sodelujejo na mednarodni konferenci »The year for Cooperation on Water Issues«, ki jo prvič skupaj organizirata SHUKALB (Water supply and sewerage association of Albania) in SHUKOS (Water and wastewater works association of Kosova).

Na razstavnih prostorih št. 10 in št. 11 vam bodo predstavniki omenjenih treh podjetij predstavili napredne tehnološke rešitve v komunalni infrastrukturi in energetiki, ki jih ponujajo slovenskemu trgu in državam JV Evrope. Izpostavili bodo modularne rešitve za pripravo in distribucijo tople vode, celovite rešitve za vodovodne sisteme ter suha črpališča v kanalizacijskih sistemih.

Več informacij o konferenci, ki bo potekala med 6. –  8. novembrom 2013 v hotelu Esmerald, v Prištini na Kosovu, dobite na spletni strani dogodka.
 

Tehnoma 2013, Skopje, Makedonija

14.10.2013
Na mednarodnem sejmu Tehnoma, ki bo potekal od 15. do 19. oktobra 2013 v Skopju v Makedoniji bosta Kolektor Sinabit in KSB predstavila napredne tehnološke rešitve v komunalni infrastrukturi in energetiki.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: gradbeništva, metalurgije, elektroenergetike, elektronike, razsvetljave, telekomunikacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacije, procesne tehnike, računalništva, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij.

Najdete nas na na skupnem razstavnem prostoru pod okriljem SPIRIT Slovenija v Hali 1.

Spletna stran dogodka
 

Aktualna problematika v oskrbi z vodo in kanalizacijo, Bol, Hrvaška

24.10.2012
Hrvaško združenje za vodovod in kanalizacijo organizira osrednje strokovno-poslovno srečanje z mednarodno udeležbo pod naslovom Aktualna problematika v oskrbi z vodo in kanalizacijo.

Na srečanju, ki je osrednji poslovni dogodek v sektorju oskrbe z vodo in kanalizacijo v tem delu Evrope se bosta predstavili tudi podjetji Kolektor Synatec in Kolektor Sinabit, ki skupaj s partnerskim podjetjem KSB tržita napredne tehnološke rešitve v komunalni infrastrukturi in energetiki.

Dogodek bo potekal od 24. do 28. 10. 2012 na otoku Brač (Bol), Hrvaška.

Spletna stran dogodka 
 

BlueFuture

19.04.2012

Napredne tehnološke rešitve v komunalni infrastrukturi in energetiki


Vabimo vas na brezplačno konferenco BlueFuture, kjer bodo slovenski in tuji strokovnjaki spregovorili o naprednih tehnoloških rešitvah za komunalno infrastrukturo in komunalno energetiko. Predstavniki koncerna Kolektor in KSB vam bodo predstavili 


Program dogodka BlueFuture

 

Dogodek BlueFuture je namenjen odgovornim za investicije v komunalno infrastrukturo in energetiko, odgovornim za vzdrževanje komunalne infrastrukture in energetike, projektantom komunalne infrastrukture in energetike oziroma vsem, ki vas zanimajo izboljšave energetske učinkovitosti črpalnih sistemov na področju vodne oskrbe, upravljanja odpadnih voda in daljinskega ogrevanja.Lokacija in termin


Vabimo vas, da se nam pridružite v četrtek, 19. aprila 2012, ob 8.30 v Kongresnem centru Brdo

 


Prijava

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljpujemo spletno mesto. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se